Scena9

Platformă proaspătă de jurnalism cultural.

Mai departe

Scena9 este o platformă care radiografiază viața culturală din România (și nu numai). Redacția e alcătuită din jurnaliști-curatori ai fenomenului cultural, care stau cu ochii pe noua generație de creatori din domenii cât mai variate, de la artă până la știință, urmărindu-le proiectele și evoluția.

Prin articolele marca Scena9 ne propunem să schițăm portretul acestei noi generații care face lumea noastră să se învârtă.

Începând din anul 2018, Scena9 s-a mutat și în offline, și a gândit o revistă-eveniment, cu apariție anuală, care își propune să facă o radiografie a evenimentelor ce au marcat anul în curs, și nu numai. Revista se găsește în Librăriile Cărturești, Librăriile Humanitas, La două bufnițe (Timișoara), rețeaua magazinelor Inmedio și Relay, rețeaua de magazine Xpress, benzinăriile Rompetrol, Auchan, aeroporturile din București, Cluj, Timișoara, Bacău, în librăriile Librarium din București, Cluj, Timișoara, Iași.

Contact

Shop online

Facebook

Instagram

Soundcloud

E-mail: editorial@scena9.ro

1
Foto credits: Horațiu Șovăială, 2019

Alte programe

Programe

Where ART Thou?

5

arts, humanities & technologies

4

Program ce sprijină cinematografia de autor și revitalizează opera lui Lucian Pintilie.

Rămâi informat.
Pentru ultimele noutăți
abonează-te la newsletter.

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră.
Mai multe detalii aici.

OK