Jean - Pierre Vigroux este președinte al comitetului de audit al BRD - Groupe Société Générale, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul auditului. A absolvit ESSEC France și a studiat la CAFR University.

Până în septembrie 2014, Jean - Pierre Georges VIGROUX a deținut diverse funcții de conducere cum ar fi: Director General al Mazars România (2008-2014), partener reponsabil pe Europa de Sud-Est, Președinte al Consiliului de Supraveghere al Pricewaterhouse Coopers-Europa Centrală şi Orientală (2001-2004 si 2004-2006), fondator și Directorul General al Pricewaterhouse Coopers - România, membru al Comitetului Executiv al Pricewaterhouse Coopers - Europa Centrală şi Orientală (1996-2001), Preşedinte al FIC (2003-2004).

Fundația9 beneficiază de know-how-ul partenerului fondator, BRD - Groupe Societe General, dar și al unui Consiliu Director format din specialiști în domeniul cultural, comunicațional sau educațional.

Echipa

Mona Dîrțu