Înapoi la noutăți

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit pentru Fundația9

Suntem ceea ce gândim, ceea ce finanțăm, ceea ce scriem, ceea ce exprimăm.

 

Investim în tinerii creatori, deschidem cultura către public, cultivăm curiozitatea, spiritul critic și recuperăm fragmente esențiale din memoria noastră. Declanșăm dezbateri îndrăznețe și explorăm perspective noi asupra lumii contemporane.

 

Căutăm să aducem împreună artiștii, gânditorii și publicul larg ca să construim o lume în care curajul, empatia și solidaritatea să fie mai mult decât niște hashtag-uri. Edităm o revistă de jurnalism cultural, Scena9, și lansăm proiecte cu și despre scena tânără a culturii la Rezidența BRD Scena9.

 

În 2020, vrem să aducem lucruri noi pe insula culturală pe care o tot construim. Să găsim forme cât mai inovatoare de a spune povești și de a-i aduce în atenția publicului pe tinerii creatori. Cum nu putem face toate aceste lucruri singuri, avem nevoie de ajutorul vostru.

 

Dacă ați găsit de-a lungul timpului lucruri interesante de citit pe Scena9 și dacă vi se pare important ca un spațiu precum Rezidența BRD Scena9 să existe, puteți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit către proiectele noastre. Promitem să-i folosim cu înțelepciune, pentru a continua să sprijinim scena creativă din România.

 

Puteți descărca formularul de AICI, iar dacă nu aveți timp de un drum la ANAF, puteți completa declarația pe proprie răspundere de AICI și să o trimiteți alături de formular la contact@fundatia9.ro. Ne ocupăm noi de depunerea actelor.

 

Formularul poate fi depus la ANAF până pe 30 iunie.

 

Vă mulțumim!

Cele mai noi

Evenimente
26/03 → 09/05

Rezidența BRD Scena9

Expoziția PostPunk

Evenimente
10/03 → 10/03

Rezidența BRD Scena9

Intersecțiile de miercuri cu Tatiana Țîbuleac

Evenimente
24/03 → 24/03

Rezidența BRD Scena9

Intersecțiile de miercuri cu Tatiana Niculescu

Evenimente
21/04 → 21/04

Rezidența BRD Scena9

Intersecțiile de miercuri cu Bogdan Ghiu

Rămâi informat.
Pentru ultimele noutăți
abonează-te la newsletter.

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră.
Mai multe detalii aici.

OK