Înapoi la evenimente

Intersecțiile de miercuri cu Tatiana Țîbuleac

Intersecțiile de miercuri cu Tatiana Țîbuleac

Sezonul 7 al Intersecțiilor de miercuri continuă online, în maniera anului istoric 2020, dar cu privirea îndreptată către viitor, cu speranța revederii reale și plini de curiozitate pentru ceea ce urmează în viețile noastre ale tuturor. 
 

Începem acest sezon cu o invitată alături de care ne dorim să punem cele mai reale cuvinte peste stările prin care trecem cu toții de exact un an de zile. Tatiana Țîbuleac este scriitoare, s-a născut la Chișinău unde a lucrat ca jurnalistă și locuiește de ceva vreme la Paris, alături de familia ei. Cele două cărți ale sale, „Vara în care mama a avut ochii verzi” și „Grădina de sticlă”, au fost un coup de foudre intens și pentru public și pentru critici și pentru traducătorii din diverse țări. Sîntem aproape de Tatiana de la depărtare în prima Intersecție din 2021, într-un timp în care cruzimea, dulceața, absurdul și nevoia de umanitate se combină perfect, exact ca în cărțile ei.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA 
 

Intersecțiile de miercuri sînt un proiect creat și dezvoltat de scriitoarea Svetlana Cârstean. În prezent Intersecțiile se desfășoară în cadrul unui parteneriat de durată cu BRD Societe Generale. Primul sezon al Intersecțiilor a avut loc în 2015, în cadrul candidaturii Bucureștiului pentru competiția Capitală Culturală Europeană 2021. Intersecțiile de miercuri Sezonul 7 sînt finanțate de Fundația9, produse și găzduite de Rezidența BRD Scena9.

 

Imaginea Intersecțiilor de miercuri este realizată în Sezonul 7 de ilustratorul Andrei Măceșanu.

Cele mai noi

Evenimente
26/03 → 09/05

Rezidența BRD Scena9

Expoziția PostPunk

Evenimente
24/03 → 24/03

Rezidența BRD Scena9

Intersecțiile de miercuri cu Tatiana Niculescu

Evenimente
21/04 → 21/04

Rezidența BRD Scena9

Intersecțiile de miercuri cu Bogdan Ghiu

Evenimente
01/06 → 17/10

Rezidența BRD Scena9

DEGETE VERZI

Rămâi informat.
Pentru ultimele noutăți
abonează-te la newsletter.

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră.
Mai multe detalii aici.

OK